Viure la fe
Celebració de Pasqua 2009 Imprimeix Correu electrònic

El Moviment us desitja BONA PASQUA!!!

El passat 18 d'abril el Moviment va realitzar la celebració pasqual a la capella del Santíssim de la parròquia Mare de Déu dels Àngels de Barcelona on Mn. Francesc Tirado, el nostre consiliari, ens va dirigir una homilia molt sentida, a partir del text de l'aparició de Jesús a Maria Magdalena. Tot acabant exhortant-nos a anunciar la ressurrecció del Senyor arreu com ell mateix li ho va demanar que fes a Maria.En acabar, atès que s'havia anul·lat el dinar-tertúlia, per manca de "quorum", ens vam acomiadar esperant que en una altra ocasió ens poguessim saludar amb més persones.

 

Llegiu-ne més...
 
Recés d'advent 2008 Imprimeix Correu electrònic

Recés d'advent 2008

El passat 1 de desembre es va celebrar el recés d'advent a la capella de Ntra. Senyora de Montserrat de la parròquia dels Àngels de Barcelona. Es va reflexionar sobre la Paraula de Déu en Maria.

Llegiu-ne més...
 
Celebració de Pasqua 2008 amb la presentació del nou consiliari Imprimeix Correu electrònic
Celebració de Pasqua 2008

El dissabte 29 de març el Moviment ha celebrat la Pasqua al Seminari Conciliar de Barcelona. A part de ser un dels actes de celebració del 30è aniversari, amb dinar inclós i tertùlia nostàlgica, s'ha fet oficial el nomenament del nou consiliari del Moviment: Mn. Francesc Tirado.
 

Llegiu-ne més...
 
Recés d'advent 2007 Imprimeix Correu electrònic

Recès d'advent 20073 de desembre de 2007, a les 19h

"VENIU, SENYOR JESÚS" 

Parròquia Mare de Déu dels Àngels

El recès ha anat a càrrec de Mn. Francesc Tirado

 
Inici del curs dels 30 anys! Imprimeix Correu electrònic
Inici curs 2007-2008

El passat 29 de setembre el Moviment va celebrar l'inici de curs a la parròquia de Santa Anna, que tot i la pluja, va tenir una bona assistència i un excel·lent acompanyament musical. Després es va fer un gustós esmorzar per agafar forces per l'Assamblea anual on es van aprovar la memòria del curs anterior i el projecte d'activitats per aquest curs.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Pàgina 4 de 4