Butlletí
Butlletí 167 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 167- març 2016 Un cop acabat el segon trimestre, us oferim un nou butlletí. En ell hi trobareu la memòria del 2015 i els articles que van servir per reflexionar durant l'Assemblea de què havien de fer els mestres. No hi ha falten les col·laboracions habituals i el record de que estem a l'any Sant de la Misericòrdia. Bona Setmana Santa!!

No deixeu de llegir-lo i compartir-lo. Ho podeu fer-ho fent clic aqui.

 
Butlletí 166 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 166 - desembre 2015 Bon inici d'Advent!! Ens retrobem ja en nou curs, el 2015-2016, finalitzant ja el primer trimestre. En aquest temps d'esperança us fem arribar el primer butlletí del curs. En ell hi trobareu la salutació del futur nou bisbe de Barcelona, un recurs per fer uns arbres de Nadal ben creatius i interessantíssims articles dins les seccions habituals.


No deixeu de llegir-lo i compartir-lo. Ho podeu fer-ho fent clic aqui.

 
Butlletí 165 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 165 - estiu 2015 Bon estiu!! Ens acomiadem del curs 2014-2015 amb la publicació d'aquest butlletí on podreu trobar com va anar la sortida a Montserrat amb la interessant conferència del pare rector Joan Maria Mayol, trobareu el cinefòrum que vam fer per Pasqua i els articles habituals, sempre amb reflexions i recursos molt interessants.

Ens retrobem el proper curs!


No deixeu de llegir-lo i compartir-lo. Ho podeu fer-ho fent clic aqui.

 
Butlletí 164 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 164 - maig 2015 Bona Pentecosta!! Sortit del forn poder llegir els articles del butlletí 164. Hi trobareu la memòria del 2014, aprovada en Assemblea i els articles habituals per reflexionar o treballar a les aules. 
No deixeu de llegir-lo i compartir-lo. Ho podeu fer-ho fent clic aqui.

 
Butlletí 163 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 163 Ja ha sortit el butlletí 163 amb l'inici de la Quaresma!!

Hi podrem llegir les activitats del Moviment del primer trimestre del curs, ham el recurs interessant d'utilitzar una cançó desgranant-la per fer un recés o reflexió. Continueu descobrint la relació entre música i cinema i els articles de les col·laboradors habituals.

No deixeu de llegir-lo i compartir-lo. Cliqueu aquí.

No falteu a l'Assemblea del proper dissabte 28 de febrer de 2015.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Pàgina 2 de 4