Butlletí
Butlletí 158 Imprimeix Correu electrònic

I amb l'inici de curs enguany arriba el butlletí 158 que li ha costat sortir del forn. Des del MCMP però volem continuar comunicant-nos amb vosaltres a través d'aquest mitjà. Per això us animem a enviar-nos vivències, racons dels alumnes, recursos...

Butlletí 158 Quan passeu les pàgines al butlletí trobareu la memòria 2012 del MCMP, el bicentenari de Verdi, reflexions del nou Papa i les seccions habituals.

Llegiu el butlletí aquí.

 
Butlletí 157 Imprimeix Correu electrònic

157 gener 2013 Ja ha arribat el primer butlletí del 2013. Això, aquesta vegada també és el primer del curs 2012-2013. Les seves pàgines estan plenes d'articles i recursos amb referències a l'Any de la Fe que estem vivint des del passat octubre. No hi falten les seccions habituals que retornen després d'aquest parèntesi. Esperem que en gaudiu!!

El podeu llegir clicant aquí.

 
Butlletí 156 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 156, estiu 2012A mig estiu ja tenim enllestit el butlletí 156. Hi trobareu articles sobre l'amistat, valor central de la tercera edició del curs Cinema i valors. També trobareu recursos i les reflexions dels nostres col·laboradors i col·laboradores en les seccions habituals. Esperant que tingueu un  merescut repòs, esperem que gaudiu de la seva lectura.

El podeu llegir clicant aquí.

 
Butlletí 155 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 155 Ja tenim aquí el butlletí d'abril, el número 155!!

Hi podreu llegir la memòria dle Moviment del 2011, el recurs de la primera pel·lícula utilitzada a la nova edició del curs Cinema i Valors, i els articles que omplen de recursos i opinions les seccions habituals. Que el gaudiu!! Llegiu-lo clicant aquí.

(recordeu que des d'aquest curs té una edició bimensual).

 

 
Butlletí 154 Imprimeix Correu electrònic

Butlletí 154 - febrer 2012Finalment, de nou, podem tornar a gaudir del butlletí del Moviment. Aquesta vegada amb un reportatge sobre el sistema educatiu de Finlàndia, recursos i reflexions, amb les seccions habituals i un extracte del missatge de Pau del Sant Pare.

Llegiu-lo aquí.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 Següent > Final >>

Pàgina 3 de 4