Qui som Imprimeix Correu electrònic
Índex d'article
Qui som
Pàgina 2
Totes les pàgines

Local moviment, sempre amb activitat

Qui som

El MCMP és un Moviment de la diòcesi de Barcelona que té com a finalitat donar suport pedagògic, humà i espiritual als educadors per tal que el missatge evangèlic arribi al món escolar.

D’on venim

      L’inici del  Moviment  Cristià de Mestres i Professors es remunta  al curs 1977/1978.  Un grup de mestres va conèixer l’interès del Cardenal Jubany pels mestres cristians i  l’educació. En resposta al seu desig es va convocar una Trobada oberta a tots aquells educadors cristians. La presència d’un bon nombre d’educadors va ser prou significativa com per a plantejar el trobar-se periòdicament. 

La dinàmica de les Trobades que s’anaven realitzant, va portar a constituir el Moviment Cristià de Mestres i Professors.   

A partir del 1992, amb l’arribada de la Reforma educativa a les escoles, el Moviment s’amplia  amb la incorporació dels professors de Secundària.   

Des dels inicis s’han mantingut contactes amb altres grups dedicats a l‘educació perquè considerem que la nostra presència eclesial s’ha de fer des de la comunió.