Trobada Jubilar de la Misericòrdia

El dissabte 29 d'octubre vam realitzar la trobada Jubilar de la Misericòrdia. Des de la Plaça de l'Àngel vam sortir en romiatge fins la Basílica de la Mercè de Barcelona, passant per diferents carrers del barri gòtic i coneixent curiositats històriques o elements religiosos amagats. Un cop a la plaça de la Mercè, vam entrar per la porta de la Misericòrdia i es va realitzar una celebració de la Paraula amb examen de consciència i reconciliació per rebre la gràcia del Jubileu.

Mireu l'ÀLBUM DE FOTOS.

Trobada Trobada jubilar 2016Trobada jubilar 2016Trob

Trobada jubilar 2016

 
Encetem nou curs 2016-2017

Bon inici de curs!! junta setembre 2016

 

El passat 12 de setembre la junta del Moviment Cristià de Mestres i Professors també va iniciar les seves reunions periòdiques per tal de programar les activitats d'aquest curs i seleccionar els articles per omplir de continguts el Butlletí.

 

No dubteu en col·laborar amb nosaltres!! Donan's un cop de mà!!

 


Difonem el Moviment amb el díptic que vam editar a l'estiu.

 
Butlletí 168

Butlletí 168- estiu 2016 Un cop acabat el curs, us oferim un nou butlletí recollint les últimes activitats realitzades en aquest tercer trimestre amb diferents recursos per a poder treballar ja el curs vinent. Ara gaudim tots plegats d'unes vacances ben mererscudes. Si alguna tarda d'estiu voleu fer una bona lectura o saber les reflexions dels nostres col·laboradors habituals, no deixeu de llegir el nostre butlletí.

Trobareu la sortiada a Món Sant Benet en l'any Ramon Cases, el cinefòrum Inside out, un article sobre Ramon Llull, entre d'altres ben interessants.

Bon estiu!!

No deixeu de compartir-lo. Accediu-hi fent clic aqui.

 
Més articles...
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 5 de 24